Kaal kopje koffie

Heb je het er moeilijk mee dat je kaal bent of wordt? Dat begrijp ik als geen ander! Ik hoop dat de tips en verhalen op mijn website je inspireren en helpen bij het accepteren van de nieuwe jij, maar als je meer nodig hebt om uit het dal te klimmen, dan kun je me ook boeken voor individuele coaching.
Waar ik jou, door mijn eigen ervaringen, mee kan helpen:

  • Heb je moeite met je haar verlies?
  • Heb je het gevoel dat jouw omgeving je niet begrijpt?
  • Weet je niet hoe je positiever kan denken?
  • Weet je niet hoe je je vrouwelijkheid weer terug kan krijgen?
  • Ben je jezelf/je zelfvertrouwen even helemaal kwijt?
  • Weet je niet wanneer je je laatst overgebleven haren eraf moet halen en of je dit wel wil?

Dan denk ik dat een kaal kopje koffie je gaat helpen om verder te komen. Niet alleen op het gebied van zelfvertrouwen maar ook om de dagelijkse dingen weer op te kunnen pakken. Tijdens de gesprekken kan je mij alles vertellen én vragen, ik heb geen geheimen! Ik kan je praktische adviezen geven, vertellen wat mij hielp om mijn haarverlies te verwerken, uitleggen hoe ik met lastige situaties omging en vooral: naar je luisteren en met je meedenken over oplossingen die werken voor jóu. Ik weet precies wat je voelt en geef je hoop: hoe rot het ook is, ook jij kunt dit overwinnen! Samen bespreken we wat je nodig hebt om verder te kunnen. Als jij met één gesprek geholpen bent, is dat geweldig. Als je het prettig vindt om wat vaker te praten, dan kan dit natuurlijk ook.


Ontdek wat goede make-up met je uitstraling kan doen!

Na drie jaar oefenen op mezelf weet ik precies hoe je make-up kunt gebruiken om je gezicht een boost te geven. En daar kun jij je voordeel mee doen! In mijn workshops deel ik al mijn tips en tricks met je, natuurlijk ga je ook zelf aan de slag. We besteden extra veel aandacht aan hoe je wenkbrauwen tekent en nepwimpers aanbrengt, je zult zien dat het wonderen doet voor je uitstraling. Uiteraard is er ook genoeg ruimte om met elkaar te kletsen en ervaringen uit te wisselen.Film & fotografie

Kappers, haarwerkspecialisten en andere organisaties die zich bezighouden met (kunst)haar, kunnen mij boeken voor film- en fotografieopdrachten. Ik maak onder andere foto’s voor websites, webshops en drukwerk, maar kan ook films en video’s maken voor je social media accounts. Omdat ik zelf kaal ben, weet ik precies hoe ik jouw (amateur)modellen op hun gemak kan stellen én wat kale vrouwen graag willen zien. Samen maken we er een leuke shoot van, met een professioneel resultaat dat perfect aansluit bij je doelgroep. Wil je meer weten? Stuur me dan een mail of bel even!