Kaal kopje koffie

Dat begrijp ik als geen ander!!

Loop je tegen één of meerdere van bovenstaande punten aan? Dan kan een kaal kopje koffie je helpen!
Ik hoor je al denken, wat is een kaal kopje koffie? Tijdens een kaal kopje koffie ga je samen met mij een kopje koffie drinken (iets anders mag natuurlijk ook). Je mag mij tijdens dit gesprek alles vertellen én vragen, niks is te gek. Vragen over zelfvertrouwen of hoe je de dagelijkse dingen weer zou kunnen oppakken. Ik kan je praktische adviezen geven over wat mij hielp om mijn haarverlies te verwerken en te accepteren maar ook kan ik vertellen hoe ik met lastige situaties ben omgegaan.

Het aller belangrijkste is dat ik er voor jou ben en naar jou wil luisteren! Samen kunnen we oplossingen bedenken die voor jou het beste werken. Ik weet precies wat je voelt en wil je graag op weg helpen. Hoe rot het ook is, ook jij kan de situatie de baas worden!

Als jij met één gesprek geholpen bent, is dat geweldig. Als je het prettig vindt om wat vaker te praten, dan sta ik hier natuurlijk voor open!


Staat de gewenste datum/tijd niet open?

Stuur dan even een mailtje naar info@veroniquepardoen.com met de gewenste datum/tijd
zodat wij toch een afspraak in kunnen plannen.