Kies voor een haarwerkspecialist waar je je goed bij voelt

Pruiken zijn er idioot veel, je hebt haarwerken in alle soorten en maten. En dat maakt het vinden van de ideale pruik niet echt makkelijk, veel vrouwen vinden het ontzettend lastig. Ook ik heb eindeloos gezocht naar het perfecte exemplaar én naar een haarwerkspecialist bij wie ik me helemaal op mijn gemak voelde. Dat laatste is superbelangrijk!  

Vertrouw op je gevoel

Het eerste jaar liep ik rond met pruiken waarmee ik me totáál niet mezelf voelde. Uit pure paniek had ik veel te snel gekozen. Pas toen ik bij een haarwerkspecialist kwam die echt naar mijn wensen luisterde, goed keek naar hoe ik er vroeger uitzag en aanvoelde wat bij mij paste, vond ik mijn perfecte match. Wat ik hiervan heb geleerd, is dat gevoel een grote rol speelt bij het vinden van een goede haarwerkspecialist (en uiteindelijk dus ook de beste pruik). En gevoel is voor iedereen anders. Dat ík een klik heb met iemand, hoeft helemaal niet te betekenen dat jij dat automatisch ook zo ervaart. 

Vind de perfecte match

Omdat iedereen een andere mening heeft, maar jij wél op zoek bent naar de beste adresjes, heb ik er een aantal voor je op een rij gezet. Over deze haarwerkspecialisten ben ik zelf erg enthousiast, of ik heb er onwijs goede verhalen gehoord. Uiteraard zijn ze allemaal aangesloten bij de ANKO of SEMH; dat is een voorwaarde die je zorgverzekeraar stelt als je een deel van de kosten wilt declareren. In de zoekfunctie hieronder kun je jouw selectiecriteria ingeven, de keuze is aan jou. Neem de tijd, luister naar je hart en vergeet niet om er een leuke middag van de maken!   

Lees hier waar je op moet letten als je een haarwerk gaat kopen

Scroll To Top
Filters

Contact to Listing Owner

Captcha Code

Pin It on Pinterest