Vicky
Adres
Dorpsstraat vo Steenstraat 24A
3732 HJ de Bilt
Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: op afspraak
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

Hair Couture Balmey

Haar is je identiteit, je kunt er mee uitdrukken wie je bent, wat je bent." Op het moment dat je je haar verliest, raak je die identiteit kwijt. Je komt in een wereld terecht die helemaal nieuw is, terwijl het enige wat je wil, jezelf herkennen in de spiegel."
Bij Hair Couture Balmey begrijpen we dat als geen ander. Wij zijn gespecialiseerd in haarwerken en haar aanvullingen. Persoonlijke aandacht is voor ons top prioriteit, en we streven er naar om samen met u een geweldig eindresultaat neer te zetten

Over mij

Mijn naam is Vicky Janssen en ik werk al ruim 15 jaar met haarwerken. Haarwerken zijn mijn passie.
Als kind maakte ik van dichtbij mee hoe een tante van mij haar haar verloor. Dit maakte diepe indruk op mij en ik wist dus al op jonge leeftijd: Dit is wat ik wil doen!

Ik ben op 16 jarige leeftijd de kappersopleiding gaan volgen om door te kunnen stromen in de haarwerk wereld. En wat een cadeautje is het. Mensen weer mooi maken. Man, vrouw, jong, oud. Iedereen is welkom en voor iedereen is er een mooie oplossing. Van synthetisch haar, tot de allerhoogste kwaliteit onbewerkt natuurhaar, het is allemaal mogelijk.
Kom eens langs om te zien wat de mogelijkheden voor jou zijn. Ik wacht met smart om je weer “jou” te laten voelen.

ga naar de website

Locatie

Onze mooie salon, die luxe en comfort uitstraalt, is gevestigd in de Bilt.
In alle rust en privacy gaan we samen kijken wat voor u de beste oplossing is om u uw haar weer terug te geven. Of dit nu een klein haarstukje is of een volledig haarwerk. Of het synthetisch haar is of de allerhoogste kwaliteit menselijk haar. We proberen altijd een top resultaat neer te zetten.

Ga naar de website
Dorpsstraat vo Steenstraat 24A
3732 HJ de Bilt
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: op afspraak
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

De merken waar ik mee werk:

ga naar de website