Albert
Miranda
Yvon
Desiree
Anita
Adres
Varnebroek 17
1815HA Alkmaar
Openingstijden
Dinsdag 9.00-18.00
Woensdag 9.00-18.00
Donderdag 9.00-18.00

Vrijdag 9.00-18.00

Zaterdag 8.00-14.00


Avenue Alkmaar

Avenue Haarwerk is gevestigd in een voormalige chocoladefabriek aan de rand van de oude binnenstad van Alkmaar.  Ben je op zoek naar een (nieuw) haarwerk, wil je graag een oriënterend gesprek of ben je benieuwd naar wat wij allemaal doen in ons haarwerk atelier?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.


Avenue Alkmaar

Onze kapsalon Coiffure Avenue in het centrum van Alkmaar bestaat ruim 35 jaar en is een begrip in Alkmaar en omgeving. Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u - op afspraak. Voor extensions, pruiken, haarwerken en alle vormen van haarverlengingen en haaropvullingen bij ons aan het goede adres. We werken met een hecht team van enthousiaste en betrokken haarstylisten, waarin zowel jarenlange ervaring als jong talent goed en evenwichtig vertegenwoordigd zijn. Al onze behandelingen vinden plaats binnen de privacy van onze eigentijdse salon, buiten het zicht van voorbijgangers. Terwijl u geniet van een goede kop koffie of cappuccino, bespreken we wat uw wensen zijn en krijgt u van ons deskundig advies.

ga naar de website

Er zijn talloze mogelijkheden

De haarwerkafdeling van Coiffure Avenue bevindt zich op de eerste verdieping van ons pand in het hart van Alkmaar. Hier is uw privacy volledig gewaarborgd en heeft u alle tijd om in rust uw wensen te bespreken met één van onze ervaren haarwerkstylisten. Samen met de haarwerkstylist zoekt u uit of een haarwerk een goede oplossing voor u is en welk soort haarwerk het beste bij u past.

U kunt bij ons terecht voor pruiken van hoge kwaliteit en andere oplossingen van echt haar, van synthetisch haar, met losse of permanente bevestiging, en voor maatwerk. Er zijn talloze mogelijkheden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken. We helpen u graag verder.

Ga naar de website
Varnebroek 17
1815HA Alkmaar
Dinsdag 9.00-18.00
Woensdag 9.00-18.00
Donderdag 9.00-18.00

Vrijdag 9.00-18.00

Zaterdag 8.00-14.00


Merken waar wij mee werken:

ga naar de website